Klubmodul henter siden
(101) Puslingeholdet
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Forældre/barn gymnastik er din mulighed for at være sammen med jeres barn på en sjov og anderledes måde. En time med fuld focus på samværet med barnet og en masse fælles oplevelser.
Børn lærer og udvikler sig gennem bevægelse. Bevægelse er grundlæggende for at barnet udvikler god motorik, der er viigtig fremtidig indlæring. Det er nu vi skal lægge grundstenene.
Vi skal lege, tumle, danse, synge, trille, hoppe, kravle og meget mere. Alle de grundlæggende motoriske sanser skal i spil.
Det bliver en god blanding af leg og bevægelse, både med og uden redskaber.
På med træningstøjet børn og voksne, vi skal have sved på panden og give den gas.
Læs mere
Forældre/barn gymnastik er din mulighed for at være sammen med jeres barn på en sjov og anderledes måde. En time med fuld focus på samværet med barnet og en masse fælles oplevelser. Børn lærer og udvikler sig gennem bevægelse. Bevægelse er grundlæggende for at barnet udvikler god motorik, der er viigtig fremtidig indlæring. Det er nu vi skal lægge grundstenene. Vi skal lege, tumle, danse, synge, trille, hoppe, kravle og meget mere. Alle de grundlæggende motoriske sanser skal i spil. Det bliver en god blanding af leg og bevægelse, både med og uden redskaber. På med træningstøjet børn og voksne, vi skal have sved på panden og give den gas.
Startdato
03.09.2018
Slutdato
06.04.2019
Tid/Sted
Tirsdag 17:00-18:00 Thorning Skole, Gymnastik salen
Pris
575,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding

Nyheder

Events

Facebook

Sponsorer